Missie en Visie

ONZE MISSIE

Met lekkere koffiespecialiteiten, betrouwbare apparatuur en snelle service laten wij u genieten van zorgeloos koffiedrinken. Of u nu werkzaam bent in een kleine organisatie of bij een multinational, óók op úw werkplek verzorgen wij de totale koffie- en theevoorziening. Met onze eigen technische dienst en bezorgservice zorgen wij dat u altijd in staat bent om uw personeel en gasten te verwennen.

ONZE VISIE

Aan koffiedrinken op het werk worden hoge eisen gesteld. Zowel aan de smaak en kwaliteit van ingrediënten als aan de bijbehorende apparatuur. Omdat de beleving van koffiedrinken mede bepaald wordt door een ruime keus aan koffiespecialiteiten bieden wij een uitgebreid assortiment koffie, thee, cacao, suiker, melk, soepen, koffiekoekjes etc. van zeer hoge kwaliteit. Met deze producten kunnen wij voor u een assortiment samenstellen, dat volledig is toegesneden op uw specifieke wensen en behoeften. Graag informeren wij u over onze koffieconcepten en de toegevoegde waarde die wij bieden.

Wij hechten grote waarde aan een partnerschap met onze relaties, want een goede dialoog met onze afnemers stelt ons in staat om perfecte service en toegevoegde waarde te verlenen en te verbeteren. Want onze liefde voor koffie is bepalend voor de passie waarmee wij werken.