Missie & visie

Home » Over ons » Missie & visie
 • ONZE MISSIE
  Wij zijn uiterst gemotiveerd om voor onze klanten een koffievoorziening te creëren waar alle gebruikers blij van worden. Zo stellen wij alles in het werk om mensen te laten genieten van koffie specialiteiten en daarmee een ontspannen moment te bieden in de dagelijkse drukte op de werkplek. Op deze wijze dragen wij bij aan een prettige, sfeervolle werkomgeving voor onze klanten.

 • ONZE VISIE
  Onze leidraad is nog steeds, zoals vanaf het allereerste begin:
  Specialist zijn in warme dranken automaten, en een compleet kwaliteitsassortiment volledig duurzame koffie, thee en cacao producten kunnen bieden.

 • BELOFTE
  Wij beloven dat wij, wie je ook bent of wat de vraag ook is, wij de beste oplossing zullen bieden voor een passende en optimaal functionerende koffievoorziening.
  In onze visie is afspraak met ons dan ook werkelijk afspraak.

 • BETROKKEN
  Wij zijn ons er terdege van bewust dat ondernemerschap ook sociaal en ecologisch duurzame actie vereist, een basisvoorwaarde voor de succesvolle ontwikkeling van ons bedrijf en de wereld waarin we leven.

 • CONSTANTE VERBETERING
  Onze mooie resultaten komen niet vanzelf, daar werken wij met elkaar, met veel plezier keihard voor. Iedere dag werken wij aan het optimaliseren van onze dienstverlening en als het duurzaam, innovatief en respectvol gebeurt, zijn wij blij dat wij hiermee een bijdrage kunnen leveren aan een gewaardeerde koffievoorziening bij onze relaties.

Kwaliteit borgen

Sinds de oprichting van dit familiebedrijf in 1992, zijn persoonlijke service, eersteklas koffiemelanges en ingrediënten de basis van ons succes in de koffiewereld. Dit is gerealiseerd in samenwerking met onze werknemers maar zeker ook met onze leveranciers die sinds de oprichting van het bedrijf aan ons verbonden zijn.

Langdurige relaties en wederzijds vertrouwen als zakelijke partners hebben de basis gevormd voor de jarenlange succesvolle samenwerking. Onze overtuiging is dat ondernemen ook sociaal en ecologisch de nodige actie vereist als voorwaarde voor de succesvolle ontwikkeling van ons bedrijf en de wereld waarin wij leven.

Vertrouwen

Het leveren van kwaliteits producten is de basis van het vertrouwen van onze klanten. Bij ons merk Café Salento laten wij duidelijk zien, dat kwaliteit voorop staat bij alles wat we doen. Als specialist in koffieapparatuur en warme dranken, bieden wij een breed assortiment koffie en thee melanges, melktopping en cacao. Met ons producten assortiment en onze bezorg- en technische service dienst zorgen wij voor constante hoge kwaliteit in dienstverlening. Om onze kwaliteitsnormen te borgen hebben wij een kwaliteit management systeem geïmplementeerd waar vanuit wordt gewerkt.

Vestiging

Overwijk Koffiesystemen is opgericht in 1992 en begonnen in een kleine showroom met kantoor in het centrum en later voortgezet aan de Leitswei in Gorredijk. Door de jaren heen zijn wij van ‘eenpitter’ gegroeid naar een landelijke speler met 6 regionale bedrijven in Nederland. Het klantenbestand bevindt zich voornamelijk in Nederland, maar ondertussen weten ook vele klanten in België ons te vinden. Na enkele verbouwingen aan het pand aan de Leitswei zijn wij sinds 2016 gevestigd in een reeds bestaand bedrijfspand aan de Tolhûsleane 15 in Gorredijk. (zie foto)

Download gratis brochure

Benieuwd naar onze machines en koffiesoorten? Zie in één oogopslag waar wij uw bedrijf mee kunnen helpen. Vul de gegevens in en ontvang de informatiebrochure direct in uw inbox.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*