Home » Koffieautomaten » Freshbrew machines

De perfecte FreshBrew koffieautomaat

Van vers gezette koffie tot cappuccino, espresso of macchiato. Met de FreshBrew machine van Salento zet u efficiënt jouw favoriete koffie. Dankzij de lekkerste gemalen koffiemelanges is jouw verse kopje koffie altijd van de kwaliteit die u verwacht.

Edge freshbrew

Verse koffie op de werkvloer

10″ TOUCHSCREEN
SNELLE UITGIFTE
GROTE VOORRAAD CAPACITEIT

Cali  freshbrew

Efficiëntie op de vierkante meter

GROTE VOORRAAD
VOLAUTOMATISCHE REINIGING
KOUDWATER

Ziva freshbrew

Nederlands design en productie

WIFI-AANSLUITING
EENVOUDING KEUZEMENU
INSTELBARE KOPGROOTTE

Cafe Salento Arabica bonen

Topkwaliteit FreshBrew koffie in én om uw kopje

De Salento FreshBrew automaten zijn van Nederlandse topkwaliteit, energiezuinig en uitgerust met de allernieuwste technologie voor de lekkerste koffie. Met hun stijlvolle design zijn de Salento FreshBrew automaten bovendien onopvallend modern vormgegeven. Zo past de FreshBrew ook bij uw kantoor!

Betrouwbare FreshBrew koffieautomaten en minimaal onderhoud

Café Salento levert geselecteerde FreshBrew automaten om de smaak van koffie optimaal tot zijn recht te laten komen. Al onze koffiemachines zijn uiterst betrouwbaar en bedrijfszeker. Café Salento hanteert al jarenlang deze basisvoorwaarde. Hierdoor zijn wij in staat om elke werkplek te voorzien van de beste koffie én de beste service. Onze FreshBrew machines worden namelijk op uw bedrijfslocatie vakkundig geïnstalleerd door ervaren monteurs.

Bent u op zoek naar de beste freshbrew machine voor uw bedrijf? 

Café Salento staat voor de beste koffiezetautomaten. Onze koffiebonenmachines zijn betrouwbaar en bedrijfszeker. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan met uw machine, dan staan onze ervaren monteurs voor u klaar. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een freshbrew machine voor uw bedrijf? Of heeft u vragen over de voorzieningen van de machine zoals de werkdruk en de pistons, of over de watervoorziening van het automaat? Neem dan contact met ons op. Wij bellen u graag terug!

Cafe Salento koffiestruik in bloei

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze koffieautomaten?

Informatie brochure

In onze brochure leest u meer over ons bedrijf, onze machines en onze koffiesoorten

Voor meer informatie neem contact op!

 

Na het versturen nemen wij zo snel mogelijk contact met u op