Home » Vendingmachines

Vending machines van Café Salento

Voor de organisatie die de medewerkers meer wil bieden dan alleen een kop koffie of thee beschikken wij over een breed assortiment standalone vending machines. Hiermee biedt u uw medewerkers en bezoekers service en gemak centraal aangeboden.

Een koffieautomaat gecombineerd met een frisdrank, snoep, snack en gekoelde warenautomaat maakt het plaatje helemaal compleet.

Verse en gezonde producten in combinatie met koffie en frisdranken alles samengebracht op een paar vierkante meters oppervlak
Efficiënt en compact opgesteld voor tevreden gebruikers.

Salento CALI

De Salento Cali is een standalone koffieautomaat die beschikt over de meest up-to-date techniek op het gebied van warme dranken en (optioneel) koud water. Leverbaar als espresso, FreshBrew en instant automaat maken de Cali automaten breed inzetbaar op plaatsen waar veel consumpties 24/7 beschikbaar moeten zijn.
De grote flexibiliteit en vele mogelijkheden van de vending machine maken hem uniek in zijn soort. Tegenover een hoog rendement en maximale betrouwbaarheid staan minimale onderhoudskosten.

De ware koffiebeleving op de werkvloer

 • Snelle bereiding en uitgifte
 • Grote voorraad canisters
 • Infrarood bekerdetectie
 • CO2 Neutraal
 • Kannenfunctie (max. 18 cm)
 • Sterkteregeling

SALENTO ICON B2C

De Salento Icon beschikt over de meest up-to date techniek op het gebied van warme dranken.
Behalve verschillende soorten koffie, espresso en cappuccino, serveert deze automaat ook (verse) thee, chocolademelk, Wiener melange en ook soep en koud water behoort tot de mogelijkheden.
Het speciale temperatuur management systeem van de Icon maakt deze machine een topper v.w.b. milieuvriendelijkheid. Grote flexibiliteit en de vele mogelijkheden maken de Icon uniek in zijn soort. De totale dag uitgifte koffieproducten bedraagt ± 850 bekers.
Een groot pluspunt vormt ook het eenvoudige schoonmaken, en dat resulteert in tijdwinst.
Tegenover het hoge rendement en maximale betrouwbaarheid staan minimale onderhoudskosten.
De Icon is gegarandeerd een succes op iedere werkplek.

De ware koffiebeleving op de werkvloer

 • Snelle bereiding en uitgifte
 • Grote voorraad canisters
 • Infrarood bekerdetectie
 • CO2 Neutraal
 • Kannenfunctie (max. 18 cm)
 • Sterkteregeling

Frisdrankautomaten

Onze frisdrankautomaten zijn bij uitstek geschikt voor de verkoop van de meest diverse frisdrankenvariaties. Deze multifunctionele vending machines geven u de mogelijkheid verschillende smaken frisdranken aan te bieden in blikjes, flesjes of gecombineerd.

Snoep en snackautomaten

Deze automaten zijn bij uitstek geschikt voor de verkoop van de meest diverse productvariaties als muesli repen, candybars, koeken, chips of non-food.
Leverbaar in verschillende type automaten ook in combinatie met frisdranken.
Deze multifunctionele automaten geven u de mogelijkheid uiteenlopende producten vanuit elke selectie aan te bieden.

Gekoelde warenautomaat

Onze verswaren automaten zijn bij uitstek geschikt voor de verkoop van de meest diverse productvariaties als fruit, broodjes, melkproducten, salades of complete maaltijden en zijn eenvoudig te combineren met zoetwaren en frisdranken automaten.
Onze trommelautomaten met dagverse producten zijn ideaal voor o.a. bedrijven, fabrieken, scholen en fitnesscentra.
Deze multifunctionele warenautomaten geven u de mogelijkheid uiteenlopende producten vanuit elke selectie aan te bieden. Hiermee heeft u uw eigen ‘warenhuis’ 24/7 geopend.

De vending machine voor uw bedrijf

Minimale inspanning, maximale tevredenheid. Door een vending machine op de werkvloer te plaatsen biedt u uw medewerkers en bezoekers service en gemak. Of het nou gaat om een complete maaltijd, een snel tussendoortje of een verfrissend drankje. Met een divers productaanbod is er voor ieder wat wils. Ideaal voor grote organisaties met een hoge doorstroom.

Een vending machine kopen bij Café Salento

Bij Café Salento bent u kwaliteit gegarandeerd. Onze vending machines zijn betrouwbaar en bedrijfszeker. Mocht er onverhoopt iets misgaan met uw vending machine, dan staan onze ervaren monteurs voor u klaar.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het kopen van een vending machine bij Café Salento? Of wilt u meer informatie over de prijs per automaat? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze koffieautomaten?

Informatie brochure

In onze brochure leest u meer over ons bedrijf, onze machines en onze koffiesoorten

Meer weten over Vendingmachines?