SALENTO VENDING MACHINES

Voor de organisatie die de medewerkers meer wil bieden dan alleen een kop koffie of thee beschikken wij over een breed assortiment standalone vending machines. Hiermee biedt u uw medewerkers en bezoekers service en gemak centraal aangeboden.

Een koffieautomaat gecombineerd met een frisdrank, snoep, snack en gekoelde warenautomaat maakt het plaatje helemaal compleet.

Verse en gezonde producten in combinatie met koffie en frisdranken alles samengebracht op een paar vierkante meters oppervlak
Efficiënt en compact opgesteld voor tevreden gebruikers.

Salento CALI

De Salento Cali is een standalone koffieautomaat die beschikt over de meest up-to-date techniek op het gebied van warme dranken en (optioneel) koud water. Leverbaar als espresso, FreshBrew en instant automaat maken de Cali automaten breed inzetbaar op plaatsen waar veel consumpties 24/7 beschikbaar moeten zijn.
De grote flexibiliteit en vele mogelijkheden maken hem uniek in zijn soort.  Tegenover een hoog rendement en maximale betrouwbaarheid staan minimale onderhoudskosten.

 De ware koffiebeleving op de werkvloer

  • Snelle bereiding en uitgifte
  • Grote voorraad canisters
  • Infrarood bekerdetectie
  • CO2 Neutraal
  • Kannenfunctie (max. 18 cm)
  • Sterkteregeling

Frisdrankautomaten

Onze frisdrankautomaten zijn bij uitstek geschikt voor de verkoop van de meest diverse frisdrankenvariaties Deze multifunctionele automaten geven u de mogelijkheid verschillende smaken frisdranken aan te bieden in blikjes, flesjes of gecombineerd.

Snoep en snackautomaten

Deze automaten zijn bij uitstek geschikt voor de verkoop van de meest diverse productvariaties als muesli repen, candybars, koeken, chips of non-food.
Leverbaar in verschillende type automaten ook in combinatie met frisdranken.
Deze multifunctionele automaten geven u de mogelijkheid uiteenlopende producten vanuit elke selectie aan te bieden.

Gekoelde warenautomaat

Onze verswaren automaten zijn bij uitstek geschikt voor de verkoop van de meest diverse productvariaties als fruit, broodjes, melkproducten, salades of complete maaltijden en zijn eenvoudig te combineren met zoetwaren en frisdranken automaten.
Onze trommelautomaten met dagverse producten zijn ideaal voor o.a. bedrijven, fabrieken, scholen en fitnesscentra.
Deze multifunctionele warenautomaten geven u de mogelijkheid uiteenlopende producten vanuit elke selectie aan te bieden. Hiermee heeft u uw eigen ‘warenhuis’ 24/7 geopend.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze Vending machines?

Informatie brochure

In onze brochure leest u meer over ons bedrijf, onze machines en onze koffiesoorten

Meer weten over Vendingmachines?