Over ons

Home » Over ons

Familiebedrijf Café Salento

Het bedrijf is opgericht in 1992 door de huidige directie die al vanaf 1980 in de koffieautomaten branche werkzaam is. Door de jaren is de organisatie stevig gegroeid en met de vestiging van de 2e showroom en kantoor aan de Veilingweg in Bunnik (U) een landelijk opererende koffie leverancier. Deze groei is gerealiseerd door goed te luisteren naar onze klanten en steeds op zoek te zijn naar creatieve oplossingen, verbeteringen en nieuwe producten. Met meer dan 40 jaar ervaring in de koffiebranche, vormen wij een solide basis voor een beproefd assortiment van apparatuur, ingrediënten en technische ondersteuning.

NEEM CONTACT OP
Koffievoorziening op het werk

Onze locatie met showroom in Gorredijk. Kom gerust langs voor een kopje koffie!

Wij zijn specialisten in alle soorten Koffiesystemen, koffie als product maar ook in het aandragen van oplossingen op het gebied van monitoren en managen van koffiedrinken in de brede zin. Door ons uitsluitend op het specifieke terrein van koffie en de daarbij benodigde apparatuur te richten, hebben wij onze deskundigheid weten op te bouwen.
Deze kennis zetten wij in om de beste oplossingen voor onze klanten te vinden.

Café Salento is hét koffieconcept van Overwijk Koffiesystemen. Het merk staat voor kwaliteit, duurzaamheid, en circulariteit en met deze begrippen zijn wij sinds jaar en dag nauw verbonden. U hoeft geen grote klant te zijn om in aanmerking te komen voor een accountmanager. Wij zijn er wanneer u ons nodig heeft en zorgen in ieder stadium van het proces dat alles soepel en naar tevredenheid verloopt.

Wij zijn niet gebonden aan standaard oplossingen. Er zijn vele manieren om koffie beschikbaar te maken op plaatsen waar het nodig is, en wij kennen deze mogelijkheden als geen ander. Met deze kennis en ons grote assortiment apparatuur bieden wij onze klanten meer keuze mogelijkheden voor de meest efficiënte oplossing

Wij leveren onze diensten aan bedrijven, overheden, onderwijs en instellingen in de gezondheidszorg.

Wij weten hoe belangrijk een goede koffievoorziening is voor onze klanten. Zij vertrouwen erop, dat wij staan voor zorgeloos koffiedrinken op de werkplek. Dat geldt voor de te leveren apparatuur, de ingrediënten als koffie, cacao, thee enz. maar zeker ook voor eventuele servicebehoefte ingeval van technisch falen van de apparatuur.

De kwaliteit van onze dienstverlening is voor ons prioriteit nummer één.

Onze keurmerken
Café Salento keurmerken koffie

Download gratis brochure

Benieuwd naar onze machines en koffiesoorten? Zie in één oogopslag waar wij uw bedrijf mee kunnen helpen. Vul de gegevens in en ontvang de informatiebrochure direct in uw inbox.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*