Over Ons

pand-overwijk-tolhusleane15-foto1

OVERWIJK KOFFIESYSTEMEN

Meer dan 35 jaar geleden zijn wij als gepassioneerde koffieliefhebbers in Gorredijk in de koffiebranche begonnen. En na al die jaren doen we nog steeds waar we goed in zijn, namelijk het leveren een passende oplossing met betrouwbare koffieautomaten en de lekkerste ingrediënten.

CAFÉ SALENTO

Café Salento is hét koffieconcept van Overwijk Koffiesystemen. Deze hebben wij met onze jarenlange ervaring zorgvuldig opgebouwd. Café Salento staat voor premium kwaliteitskoffie. Onze koffieautomaten en ingrediënten zijn zorgvuldig uitgekozen en op elkaar afgestemd om ervoor te zorgen dat u elke dag weer kunt genieten van de lekkerste koffie, cappuccino, espresso of chocolademelk. Het Cafe Salento concept biedt automaten en ingrediënten, maar ook service en onderhoud voor uw koffiemachine. Daarnaast verzorgen wij zelf de levering van uw producten. Met dit totaalpakket van koffieproducten, -automaten en bijbehorende service zorgen wij ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van koffie op uw werkplek.

MEER DAN 4000

In heel Nederland hebben wij enkele duizenden koffieautomaten, koffieapparaten, frisdrank- en snoepautomaten geïnstalleerd, waarbij we vaak ook de dagelijkse verzorging voor onze rekening nemen. We leveren onze diensten aan bedrijven, overheden, onderwijs en instellingen in de gezondheidszorg.

IN DE GROEI

Het bedrijf is inmiddels flink gegroeid. Naast ons hoofdkantoor in Gorredijk hebben we nu ook een vestigingen in Bunnik-Utrecht, Noord- en Zuid-Holland. Deze groei hebben we gerealiseerd door goed te luisteren naar onze klanten en steeds op zoek te zijn naar creatieve oplossingen, verbeteringen en nieuwe producten.

OPGELOST

Wij hebben de oplossing voor uw problemen met de koffievoorziening. Onze ervaren mensen hebben een grote deskundigheid opgebouwd. Hierdoor wordt er op al uw vragen snel en proactief gereageerd en krijgt u een passend advies. Bij de levering van onze koffieautomaten staat naast lekkere koffie specialiteiten, smaak en betrouwbaarheid met hoge kwaliteit voorop!