Z

HET MEEST COMPLETE KOFFIECONCEPT

Z

VOOR ELKE BEDRIJFSSITUATIE

Z

Deskundige TECHNISCHE SERVICEDIENST

Z

STIPTE EIGEN BEZORGDIENST

Z

TOP KWALITEIT INGREDIËNTEN

OVERWIJK KOFFIESYSTEMEN

Familiebedrijf
Overwijk Koffiesystemen is opgericht in 1992 door de huidige directie die al vanaf 1980 in de koffieautomaten branche werkzaam is. Door de jaren is onze organisatie stevig gegroeid en met een vestiging aan de Veilingweg in Bunnik (U) een landelijk opererende koffie leverancier. Deze groei is gerealiseerd door goed te luisteren naar onze klanten en steeds op zoek te zijn naar creatieve oplossingen, verbeteringen en nieuwe producten. Met 40 jaar ervaring in de koffie branche, vormen wij een solide basis voor een beproefd assortiment van apparatuur, ingrediënten en technische ondersteuning.

Expert
Wij zijn specialisten in koffiesystemen, koffie als product maar ook in het aandragen van oplossingen op het gebied van monitoren en managing van koffiedrinken in de brede zin. Door ons uitsluitend op het specifieke terrein koffie en de daarbij benodigde apparatuur te richten, hebben wij onze deskundigheid weten op te bouwen.
Deze kennis zetten wij in om de beste oplossingen voor onze klanten te vinden.

CAFÉ SALENTO
Café Salento is hét koffieconcept van Overwijk Koffiesystemen. Het koffieconcept staat voor kwaliteit, duurzaamheid, en circulariteit en deze begrippen zijn al sinds jaar en dag nauw met onze organisatie verbonden. Wij zijn er wanneer u ons nodig heeft. U hoeft geen grote klant te zijn om in aanmerking te komen voor een accountmanager. Wij zorgen in ieder stadium van het proces dat alles soepel en naar tevredenheid verloopt.

Klantgericht
Wij zijn niet gebonden aan standaard oplossingen. Er zijn vele manieren om koffie beschikbaar te maken op plaatsen waar het nodig is, en wij kennen deze mogelijkheden als geen ander. Met deze kennis en ons grote assortiment apparatuur bieden wij onze klanten meer keuze mogelijkheden voor de meest efficiënte oplossing
Wij leveren onze diensten aan bedrijven, overheden, onderwijs en instellingen in de gezondheidszorg.

Betrouwbaarheid
Wij weten hoe belangrijk een goede koffievoorziening is voor onze klanten. Zij vertrouwen erop, dat wij staan voor zorgeloos koffiedrinken op de werkplek. Dat geldt voor de te leveren apparatuur, de ingrediënten als koffie, cacao, thee enz. maar zeker ook voor eventuele servicebehoefte ingeval van technisch falen van de apparatuur.

De kwaliteit van onze dienstverlening is voor ons prioriteit nummer één.

 

 

Storing melden?

Heeft uw koffieautomaat een storing?
U kunt dit snel melden via ons storingsformulier
of per telefoon (0513 46 50 50)
Ook kunt u een handleiding downloaden van uw koffiemachine..

  • CO2 Neutrale koffiemelanges
  • FairTrade Gold standard
  • Biologische koffiemelanges
  • FairClimateFund
  • Bio afbreekbare verpakking
  • UTZ & RainForest

      The organic logo | European Commission
   Biopple zakken en hoezen gemaakt van Bioplastic, 100% composteerbaar

Proefplaatsing

Vraag vrijblijvend een proefplaatsing aan om kennis te maken met onze machines!

Informatie brochure

In onze brochure leest u meer over ons bedrijf, onze machines en onze koffiesoorten

Voor meer informatie neem contact op!

 

Na het versturen nemen wij zo snel mogelijk contact met u op