Assortiment

Home » Assortiment

Compleet assortiment

Bij een goede koffievoorziening horen artikelen van hoge kwaliteit. Café Salento biedt een ruime keuze artikelen om u volledig te ontzorgen.
Hieronder vindt u een greep uit het assortiment met hoge kwaliteitsproducten.

Opgeruimd staat netjes

Opgeruimd staat netjes

Voor een overzichtelijke opstelling van de benodigde condimenten bieden wij verschillende opberg mogelijkheden in de vorm van dispensers. Alles overzichtelijk en netje gepresenteerd.

Naast de automaten ingrediënten als koffie, cacao en topping leveren wij een breed assortiment artikelen om het u gemakkelijk te maken, zoals koffie, cacao, thee, suikersticks, en melkproducten, maar ook de bekers en roerstaafjes, koekjes, frisdranken, (toilet) papierwaren, schoonmaak artikelen, etc

Dispenser

Café Salento Ingrediënten Dispenser

Om artikelen als suiker en melkcups of sticks bij de automaat beschikbaar te stellen leveren wij stijlvolle, stapelbare dispenserblikken. Natuurlijk kan het blik ook gevuld worden met verpakte koekjes voor bij de koffie. Netjes, hygiënisch en overzichtelijk gepresenteerd.

Café Salento TAFELDISPENSER

Café Salento Tafeldispenser

Voor de vergadertafel hebben wij een stevige 5 vakken tafeldispenser laten maken voor benodigdheden als bijvoorbeeld suiker- en canderelsticks, melk sticks en cups, theezakjes, roerstaafjes en koekjes.

Alles bij de hand op een kleine oppervlakte.

Cup-a-Soup

Cup-a-Soup

Bij de lunch, zomaar tussendoor of als je een middag dipje hebt: Een soepje gaat er altijd in. Snel en efficiënt, zo uit een zakje of de soepautomaat.
Een ruim assortiment Cup-a-Soup, van portieverpakkingen tot en met dispenser soep, alles uit voorraad leverbaar.

Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden.

Cafe Royal verpakte koekjes

Cafe Royal verpakte koekjes

Om het kopje koffie voor gasten helemaal af te maken leveren wij een ruim assortiment per stuk verpakte koekjes.

Van eenvoudige stroopwafeltjes tot en met Belgische chocolade omgeven luxe koekjes. Een ware traktatie en maximale gastvrijheid.

Laat u informeren over de mogelijkheden.

Friesche Vlag melkproducten

Friesche Vlag melkproducten

Friesche Vlag koffiemelk is een milde, halfvolle of volle koffiemelk die de koffie verzacht. De koffiemelk is verpakt in handige cups, die het gebruiksgemak voor u en uw gasten verhogen. Want goede koffie verdient alleen de beste melk!

Café Salento porselein

Café Salento porselein

Een ruim assortiment porselein is aanwezig.
Chocolademelk / Soepbekers Wit

Download gratis brochure

Benieuwd naar onze machines en koffiesoorten? Zie in één oogopslag waar wij uw bedrijf mee kunnen helpen. Vul de gegevens in en ontvang de informatiebrochure direct in uw inbox.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*