Home » Ingrediënten

Automaten ingrediënten

Bij fijne koffiemelanges horen ook ingrediënten van hoge kwaliteit.
Café Salento biedt een ruime keuze uit Cacao, Melk Toppings en Creamer
voor genieten op de werkplek van uitzonderlijk kwaliteits producten.

Cafe Salento Ingrediënten

Wij garanderen de hoogste kwaliteit automaten ingrediënten.

Deze zijn met onze jarenlange ervaring in eigen huis ontwikkeld en daarmee garanderen wij dat de automaten en ingrediënten die wij leveren perfect op elkaar zijn afgestemd.
Café Salento staat voor premium kwaliteit: lekkere koffie, overheerlijke cappuccino en de lekkerste chocolademelk kortom; ingrediënten voor uw zakelijke koffieautomaat waarover zorgvuldig is nagedacht.

Om u geheel te ontzorgen leveren wij alle producten die bij uw koffiemachine horen: koffie, cacao, thee en melk. Maar ook koffiebekers, roerstaafjes, suikersticks, koeken, frisdranken, etc.

 

Café Salento Fair Trade Cacao

Traditionele chocoladedrank die de smaak van echte magere melk en maar liefst 16,5% pure cacao combineert tot een verrukkelijke volle chocoladedrank met verrassend weinig suiker.
De rijke smaak van cacao gecombineerd met de zachte sensatie van melk en de fijne schuimkraag maakt deze drank zeer geliefd bij de veeleisende en bewuste consument. 
Geen chocoladeliefhebber zal deze chocolademelk kunnen weerstaan!

Café Salento Cappuccino Topping

Deze perfecte cappuccino Topping op basis van magere melkpoeder is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in warme drankenautomaten. De smaak van echte melk zorgt voor de werkelijke smaaksensatie in uw Cappuccino, Café au Lait, Caffè Macchiato of Wiener Melange.
Café Salento Topping is uitgerust met uitstekende “loop eigenschappen”, is niet plakkerig en draagt bij aan minimale vervuiling van uw koffieautomaat.
Dit melkproduct van hoge kwaliteit zorgt voor de gesloten melkschuimlaag voor alle koffievariaties.
.

 

Café Salento Latte Topping

Deze perfecte melk Topping op basis van 100% magere melkpoeder, gemaakt van magere melk, is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in warme drankenautomaten. Dit melkproduct zorgt voor de perfecte zacht melkschuimlaag voor uw koffievariaties.

De smaak van echte melk zorgt voor de maximale smaaksensatie in uw Cappuccino, Café au Lait, Caffé Macchiato of Wiener Melange.

Café Salento Latte Topping is laag doserend en zorgt voor minimale vervuiling.

Café Salento Granulaat Topping

Deze hoogwaardige Melk Topping op basis van 100% magere melkpoeder in schilfer vorm, is gemaakt van 100% magere melk voor de perfecte zachte melkschuimlaag en maximale smaaksensatie in uw Cappuccino, Café au Lait, Macchiato of Wiener Melange.

Zacht en romig, de smaak van verse melk, zorgt dit product voor tevreden melkvariatie drinkers.
Dit melkproduct zorgt voor de perfecte zacht melkschuimlaag voor uw koffievariaties.

Laag doserend, snel oplossend en geen vervuiling van de mixersystemen in de automaat.

Met het gebruik van deze Topping zal verse melk niet gemist worden.

Café Salento Automaten creamer

Deze zachte romige automaten creamer is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in warme drankenautomaten. Dit ‘melkproduct’ van hoge kwaliteit zorgt voor zachte, milde smaaktoevoeging in uw koffie.

Café Salento Creamer is uitgerust met uitstekende “mix eigenschappen”, is eenvoudig oplosbaar en zorgt voor minimale vervuiling van uw koffieautomaat.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze koffieautomaten?

Informatie brochure

In onze brochure leest u meer over ons bedrijf, onze machines en onze koffiesoorten

Wilt u meer informatie? Neem contact op!

 

Na het versturen nemen wij zo snel mogelijk contact met u op