Z

Compleet koffieconcept

Z

Betrouwbare apparatuur

Z

Topkwaliteit ingrediënten

Z

Producten aan huis bezorgd

Z

Technische servicedienst

Home » Koffieautomaten

Café Salento: dé specialist in koffieautomaten voor bedrijven

Café Salento is al ruim 40 jaar specialist in koffieautomaten. Of het nu gaat om huren, leasen of kopen, u bent bij ons aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee en adviseren u over de best passende oplossing voor uw zakelijke koffievoorziening!

ESPRESSO KOFFIE

Iedere dag Barista kwaliteit

VERSE KOFFIEBONEN
ALLE KOFFIEVARIATIES
ELKE KOP VERS GEZET

Freshbrew

Smaakvol en vers gezet

GEMALEN KOFFIE
VEEL KOFFIEVARIATIES
KOP VOOR KOP VERS GEZET

INSTANT

snelheid en gemak

SUPERSNEL
MINIMAAL ONDERHOUD
ENORME UURCAPACITEIT

Een koffieautomaat op kantoor
Een goede kop koffie is bevorderlijk voor veel dingen op het werk. Zo verhoogt koffie op kantoor de medewerkers tevredenheid en draagt goede koffie bij aan de sfeer. Daarnaast is koffie het visitekaartje van uw bedrijf. Met de koffieautomaten van Café Salento bent u voorzien van een koffieautomaat met tal van mogelijkheden voor de heerlijkste koffie bij u op kantoor. Zo heeft u de mogelijk om te kiezen voor bijvoorbeeld een machine met verse koffiebonen, gemalen koffie of instant koffie.

De voordelen van Café Salento
Met bijna 40 jaar ervaring weten wij welke koffiemachine het beste bij u past. Een koffieautomaat van Café Salento brengt vele voordelen met zich mee. Zo bieden wij het complete koffieconcept voor iedere bedrijfssituatie. Heeft u een kleine storing of een bedieningsprobleem? Online vindt u de handleidingen van alle automaten. Tot slot kunt u als gebruiker van een van onze koffieautomaten ook gebruik maken van onze technische service. Wij staan voor u klaar als het gaat om onderhoud aan uw machine en snelle storingsafhandeling.

Een passende koffieautomaat voor uw kantoor
Hoe kiest u de juiste koffieautomaat voor uw bedrijf? Door de volgende stappen te doorlopen komt u erachter welke automaat het beste bij uw organisatie past. Noteer:

  • De punten wat er aan de huidige koffievoorziening mankeert
  • Een lijst samen met de eisen aan de nieuwe koffievoorziening
  • Wat u graag als extra optie zou willen hebben.
  • Wat u van de nieuwe koffieleverancier verwacht.
  • Aan welke eisen deze minimaal moet voldoen.

Maak een afspraak met een van onze vertegenwoordigers om uw wensen te bespreken en ontvang deskundige advies.  Mocht u er niet helemaal uitkomen? Gebruik dan onze Koffiemachine Keuzehulp.

Koffieautomaten
koffieautomaat Salento


Een koffieautomaat van Café Salento
Met een koffieautomaat van Café Salento bent u verzekerd van een koffieautomaat met een hoog gebruiksgemak. Tevens bieden wij veel variatie in koffiespecialiteiten en zijn onze apparaten onderhoudsvriendelijk dankzij de moderne technologie van onze apparaten. Naast onze automaten kunt u ook bij ons terecht voor diverse producten zoals koffie, disposables en compleet assortiment.

De koffieautomaten van Café Salento zijn verkrijgbaar in diverse varianten. Kiest u voor de Espresso koffie. Barista kwaliteit met heerlijke versgemalen bonen. Een smaakvolle kop koffie met Freshbrew. Of toch liever het gemak van onze Instant automaten, een supersnelle koffieautomaat met minimaal onderhoud.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over de koffieautomaten van Café Salento? Vraag onze brochure aan of neem contact met ons op en we zijn u graag van dienst! En afspraak maken om een van onze showrooms te bezoeken behoort ook tot de opties. Hier heeft u de mogelijkheid om de koffieautomaten te zien en de koffie te proeven.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze koffieautomaten?

Informatie brochure

In onze brochure leest u meer over ons bedrijf, onze machines en onze koffiesoorten

Voor meer informatie neem contact op!

 

Na het versturen nemen wij zo snel mogelijk contact met u op