Koffieautomaten

Home » Koffieautomaten

Specialist in koffiemachines voor bedrijven, instellingen en onderwijs.

Bonen-koffieautomaat

Bonen

 • Verse bonenkoffie

 • Eenvoudige reiniging

 • Verse melk mogelijk

BEKIJK ALLES
Freshbrew-koffieautomaat

Freshbrew

 • Gemalen koffie

 • Alle koffievariaties

 • Minimaal onderhoud

BEKIJK ALLES
Instant koffiemachines

Instant

 • Vriesdroog koffie

 • Snelle zettijd

 • Hoge capaciteit

BEKIJK ALLES

Koffiemachines voor het op werk

Ben je op zoek naar een professioneel koffieautomaat voor je bedrijf of organisatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Weet je niet welke koffiemachine je moet hebben? Ga je voor espresso bonen, Freshbrew gemalen of instant koffie? Om je te helpen kun je de keuzehulp gebruiken of neem vrijblijvend contact met ons op.

Een koffieautomaat op kantoor

Bent u op zoek naar de beste koffiemachine voor op het kantoor? Het koffieautomaat is een ontmoetingsplaats voor collega’s en daar hoort goede koffie bij!

Een goede kop koffie is bevorderlijk voor veel dingen op het werk. Zo verhoogt koffie op kantoor de medewerkers tevredenheid en draagt goede koffie bij aan de sfeer. Daarnaast is koffie het visitekaartje van uw bedrijf. Met de koffieautomaten van Café Salento bent u voorzien van een koffieautomaat met tal van mogelijkheden voor de heerlijkste koffie bij u op kantoor. Zo heeft u de mogelijk om te kiezen voor bijvoorbeeld een machine met verse koffiebonen, gemalen koffie of instant koffie.

Met bijna 40 jaar ervaring weten wij welke koffiemachine het beste bij u past. Een koffieautomaat van Café Salento brengt vele voordelen met zich mee. Zo bieden wij het complete koffieconcept voor iedere bedrijfssituatie. Heeft u een kleine storing of een bedieningsprobleem? Online vindt u de handleidingen van alle automaten. Tot slot kunt u als gebruiker van een van onze koffieautomaten ook gebruik maken van onze technische service. Wij staan voor u klaar als het gaat om onderhoud aan uw machine en snelle storingsafhandeling.

Een passende koffieautomaat voor uw kantoor
Café Salento heeft niet alleen de beste koffiemachines voor op het werk, maar ook hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Door de jarenlange ervaring weten wij waar koffie en een koffieautomaat aan moet voldoen. Passend voor uw bedrijf of organisatie.

Hoe kiest u de juiste koffieautomaat voor uw bedrijf?
Door de volgende stappen te doorlopen komt u erachter welke automaat het beste bij uw organisatie past. Noteer:

 • De punten wat er aan de huidige koffievoorziening mankeert

 • Een lijst samen met de eisen aan de nieuwe koffievoorziening

 • Wat u graag als extra optie zou willen hebben.

 • Wat u van de nieuwe koffieleverancier verwacht.

 • Aan welke eisen deze minimaal moet voldoen

Afspraak maken? Maak een afspraak met een van onze vertegenwoordigers om uw wensen te bespreken en ontvang deskundige advies. Mocht u er niet helemaal uitkomen? Gebruik dan onze Koffiemachine Keuzehulp of bezoek onze showrooms.

NEEM CONTACT OP
Een koffieautomaat van Café Salento

Met een koffieautomaat van Café Salento bent u verzekerd van een koffieautomaat met een hoog gebruiksgemak. Tevens bieden wij veel variatie in koffiespecialiteiten en zijn onze apparaten onderhoudsvriendelijk dankzij de moderne technologie van onze apparaten. Naast onze automaten kunt u ook bij ons terecht voor diverse producten zoals koffie, disposables en compleet assortiment.

De koffieautomaten van Café Salento zijn verkrijgbaar in diverse varianten. Kiest u voor de Espresso koffie. Barista kwaliteit met heerlijke versgemalen bonen. Een smaakvolle kop koffie met Freshbrew. Of toch liever het gemak van onze Instant automaten, een supersnelle koffieautomaat met minimaal onderhoud.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over de koffieautomaten van Café Salento? Vraag onze brochure aan of neem contact met ons op en we zijn u graag van dienst! En afspraak maken om een van onze showrooms te bezoeken behoort ook tot de opties. Hier heeft u de mogelijkheid om de koffieautomaten te zien en de koffie te proeven.

NEEM CONTACT OP

Download gratis brochure

Benieuwd naar onze machines en koffiesoorten? Zie in één oogopslag waar wij uw bedrijf mee kunnen helpen. Vul de gegevens in en ontvang de informatiebrochure direct in uw inbox.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*