Koffieautomaat Kopen

Home » Koffieautomaat Kopen

Wilt u een koffiemachine kopen voor bedrijven, instellingen en onderwijs.

Bonen-koffieautomaat

Bonen

 • Verse bonenkoffie

 • Eenvoudige reiniging

 • Verse melk mogelijk

BEKIJK ALLES
Freshbrew-koffieautomaat

Freshbrew

 • Gemalen koffie

 • Alle koffievariaties

 • Minimaal onderhoud

BEKIJK ALLES
Instant koffiemachines

Instant

 • Vriesdroog koffie

 • Snelle zettijd

 • Hoge capaciteit

BEKIJK ALLES

Een koffieautomaat kopen bij Café Salento

Heeft u één of meerdere koffieautomaten nodig voor uw bedrijf? Bij Café Salento hebben we een ruim aanbod aan koffieautomaten, geschikt voor elke branche. U kunt ervoor kiezen om een koffieautomaat te kopen, huren of leasen.

koffieautomaat kopen
Welke koffieautomaten kan ik kopen?

De koffieautomaten van Café Salento zijn verkrijgbaar in diverse varianten. Denk hierbij aan bonenmachines, freshbrew machines en vriesdroog machines. Welke koffiemachine bij uw bedrijf past hangt af van verschillende aspecten. Zoals het aantal personen die gebruik gaan maken van de koffiemachine en welke koffie en/of thee variaties u wilt aanbieden. Heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze? Maak gebruik van onze gratis koffiemachine keuzehulp

Café Salento is specialist op het gebied van koffieapparatuur voor bedrijven, instellingen en onderwijs. Voor het kopen van een koffiemachine voor zakelijk gebruik bent u bij ons dus op het juiste adres. Het Café Salento koffieconcept voorziet in de levering van koffieapparatuur, automaten ingrediënten en technische service. Alles op maat en op locatie geleverd; gemakkelijk, smakelijk en economisch!

Een koffieautomaat kopen bij Café Salento

Heeft u interesse in het kopen van een koffieautomaat van Café Salento? Vraag onze brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op en we zijn u graag van dienst! Een afspraak maken om een van onze showrooms te bezoeken behoort ook tot de opties. Hier heeft u de mogelijkheid om de koffieautomaten te zien en de koffie te proeven. Alle Café Salento koffiemelanges staan voor hoge kwaliteit koffiebonen, krachtig en met een fijn aroma en dat proeft u direct!

 • Het meest complete koffieconcept

 • Topkwaliteit ingrediënten

 • Deskundige technische servicedienst

 • Stipte eigen bezorgdienst

Afspraak maken? Maak een afspraak met een van onze vertegenwoordigers om uw wensen te bespreken en ontvang deskundige advies. Mocht u er niet helemaal uitkomen? Gebruik dan onze Koffiemachine Keuzehulp of bezoek onze showrooms.

NEEM CONTACT OP
Een koffieautomaat van Café Salento

Met een koffieautomaat van Café Salento bent u verzekerd van een koffieautomaat met een hoog gebruiksgemak. Tevens bieden wij veel variatie in koffiespecialiteiten en zijn onze apparaten onderhoudsvriendelijk dankzij de moderne technologie van onze apparaten. Naast onze automaten kunt u ook bij ons terecht voor diverse producten zoals koffie, disposables en compleet assortiment.

De koffieautomaten van Café Salento zijn verkrijgbaar in diverse varianten. Kiest u voor de Espresso koffie. Barista kwaliteit met heerlijke versgemalen bonen. Een smaakvolle kop koffie met Freshbrew. Of toch liever het gemak van onze Instant automaten, een supersnelle koffieautomaat met minimaal onderhoud.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over de koffieautomaten van Café Salento? Vraag onze brochure aan of neem contact met ons op en we zijn u graag van dienst! En afspraak maken om een van onze showrooms te bezoeken behoort ook tot de opties. Hier heeft u de mogelijkheid om de koffieautomaten te zien en de koffie te proeven.

NEEM CONTACT OP

Download gratis brochure

Benieuwd naar onze machines en koffiesoorten? Zie in één oogopslag waar wij uw bedrijf mee kunnen helpen. Vul de gegevens in en ontvang de informatiebrochure direct in uw inbox.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*