Koffieautomaat Huren

Home » Koffieautomaat Huren

Wilt u een koffiemachine huren voor bedrijven, instellingen en onderwijs.

Bonen-koffieautomaat

Bonen

 • Verse bonenkoffie

 • Eenvoudige reiniging

 • Verse melk mogelijk

BEKIJK ALLES
Freshbrew-koffieautomaat

Freshbrew

 • Gemalen koffie

 • Alle koffievariaties

 • Minimaal onderhoud

BEKIJK ALLES
Instant koffiemachines

Instant

 • Vriesdroog koffie

 • Snelle zettijd

 • Hoge capaciteit

BEKIJK ALLES

Een koffieautomaat huren bij Café Salento

Bij Café Salento is het mogelijk om een koffieautomaat te huren. Hierin zijn twee vormen mogelijk: full operational lease (huren) en financial lease (huurkoop). Verschillende opties om aan uw voorkeur te kunnen voldoen.

Koffieautomaat huren
Welke koffieautomaten kan ik huren bij Café Salento?

Café Salento beschikt over een ruim aanbod koffiemachines voor verhuur. Denk hierbij aan bonenmachines, freshbrew machines en vriesdroog machines. Welke koffiemachine bij uw bedrijf past hangt af van verschillende aspecten. Zoals het aantal personen die gebruik gaan maken van de huur koffiemachine en welke koffie en/of thee variaties u wilt aanbieden.

Heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze? Maak gebruik van onze koffiemachine keuzehulp.

Wat zijn de prijzen van het huren van een koffieautomaat?

Heeft u interesse in het huren van een koffieautomaat bij Café Salento en bent u benieuwd naar onze prijzen? Door het ruime aanbod hangt de prijs af van het type koffieautomaat, hoelang u wilt huren en welke huurvorm uw voorkeur heeft. Neem contact met ons op voor informatie over onze prijzen.

 • Het meest complete koffieconcept

 • Topkwaliteit ingrediënten

 • Deskundige technische servicedienst

 • Stipte eigen bezorgdienst

De koffieautomaten van Café Salento zijn verkrijgbaar in diverse varianten. Kiest u voor de Espresso koffie. Barista kwaliteit met heerlijke versgemalen bonen. Een smaakvolle kop koffie met Freshbrew. Of toch liever het gemak van onze Instant automaten, een supersnelle koffieautomaat met minimaal onderhoud.

NEEM CONTACT OP

Een koffiemachine huren met full operational lease

Bij deze vorm van lease zal de koffieautomaat door u worden gehuurd. Gedurende het gehele contract zijn alle kosten rondom het gebruik van de koffieautomaat gedekt en dit is daarmee ons meest uitgebreide vorm van leasen. Tijdens deze looptijd betaalt u een vast bedrag per maand en weet u exact wat de totale jaarlijkse kosten bedragen. De koffieautomaat blijft wel ons eigendom, alleen hoeft u niet te investeren en zal u nooit meer betalen dan de prijs per maand in het contract. Na afloop van het contract krijgt u voor de koffieautomaat een koopoptie tegen de reële waarde van dat moment.

Kortom een periode van zorgeloos een koffieautomaat huren voor een vast bedrag per maand met een koopoptie na afloop!

Koffieautomaat leasen
Wat is er inbegrepen bij full operational lease?

Bij het huurcontract zijn alle kosten inbegrepen. Waaronder de onderhoudskosten, inclusief de jaarlijkse onderhoudsbeurt, en de reparatiekosten*. Verder zit de rente en afschrijving van de machine bij de prijs inbegrepen.

*m.u.v. ‘verwijtbare’ reparaties

Wat is er niet inbegrepen bij full operational lease?

De koffieautomaat blijft zowel in economische en juridische eigendom van ons. Als de overeenkomst is afgelopen zal de koffieautomaat retourgenomen worden. Hierbij krijgt u een koopoptie tegen een reële marktwaarde. Aangezien de automaat ons eigendom blijft, is het in ons eigen belang de automaat in optimale conditie te houden. Hier profiteert u optimaal van!

KEUZEHULP MACHINES
Een koffieautomaat van Café Salento

Met een koffieautomaat van Café Salento bent u verzekerd van een koffieautomaat met een hoog gebruiksgemak. Tevens bieden wij veel variatie in koffiespecialiteiten en zijn onze apparaten onderhoudsvriendelijk dankzij de moderne technologie van onze apparaten. Naast onze automaten kunt u ook bij ons terecht voor diverse producten zoals koffie, disposables en compleet assortiment.

De koffieautomaten van Café Salento zijn verkrijgbaar in diverse varianten. Kiest u voor de Espresso koffie. Barista kwaliteit met heerlijke versgemalen bonen. Een smaakvolle kop koffie met Freshbrew. Of toch liever het gemak van onze Instant automaten, een supersnelle koffieautomaat met minimaal onderhoud.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over de koffieautomaten van Café Salento? Vraag onze brochure aan of neem contact met ons op en we zijn u graag van dienst! En afspraak maken om een van onze showrooms te bezoeken behoort ook tot de opties. Hier heeft u de mogelijkheid om de koffieautomaten te zien en de koffie te proeven.

NEEM CONTACT OP

Download gratis brochure

Benieuwd naar onze machines en koffiesoorten? Zie in één oogopslag waar wij uw bedrijf mee kunnen helpen. Vul de gegevens in en ontvang de informatiebrochure direct in uw inbox.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*