Salento Bolero Turbo 2

Home » Koffieautomaten » Vriesdroog machines » Salento Bolero Turbo 2
Salento Bolero Turbo 2

Voor grote hoeveelheden koffie of heet water is de Salento Turbo de meest geschikte machine. Dankzij de hoge capaciteit zet deze machine in één cyclus 1 of 2 kannen koffie van twee liter.

  • Hoge uur capaciteit
  • Grote voorraadcanisters
  • Minimaal onderhoud

De separate watertap levert snel en efficiënt grote hoeveelheden heet water voor de theevoorziening.

Meer informatie >

Gratis een proefplaatsing aanvragen?

Vraag geheel vrijblijvend een proefplaatsing van deze machine op uw locatie aan. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Reactie binnen 1 werkdag!

* Koffie
* Heet Water
** Cappucino
** Cafe au Lait
** Chocolademelk

De Turbo is leverbaar als koffie en heet water machine, maar ook de Turbo met vele koffievariaties is aanwezig. Aan u de keuze.
Modern design met RVS casco, snel en eenvoudig te bedienen, transparante canisters, energie spaarstand en een minimum aan onderhoud. Dankzij het unieke heetwatersysteem minder gevoelig voor kalkvorming. De machine werkt op basis van instant- of vriesdroogproducten.

Specificaties
Hoge zetcapaciteit
±45 seconden per 2 liter
± 90 seconden voor 2 x 2 liter
Uurcapaciteit 230V: circa 40 liter
Uurcapaciteit 400V: circa 120 liter
Afmeting Automaat : 812 x 325 x 482 (HxBxD)
Aansluitwaarden: Elektrisch 230 V – 50/60 Hz – 16 Amp. / 3500 W Elektrisch 400V~3N – 50/60Hz – 10500W Water: Wasmachine kraan 3/4 + Beluchter Gewicht: 45kg

Deze instant machine bekijken in onze showrooms?
Wilt u een persoonlijk advies of deze vriesdroog machine bekijken in één van onze showrooms? Onze vakkundige adviseurs staan klaar om vrijblijvend de beste oplossing voor uw situatie te vinden. Neem gerust contact met ons op of bel ons op (0513) 46 50 50.