Geachte relatie,

Als leverancier van koffie, thee en ingrediënten voor uw koffieautomaat, volgen wij het nieuws omtrent de wereldwijde opmars van het coronavirus (COVID-19) op de voet. Voor de veiligheid en bescherming van klanten en onze medewerkers hebben wij enkele maatregelen moeten nemen.

Onze medewerkers verplaatsen zich door heel Nederland van locatie naar locatie om goederen te bezorgen of reparaties uit te voeren aan de koffievoorziening. Met het oog op de vele besmettingen in ons land voeren wij per direct een aantal ingrijpende preventiemaatregelen door die onze dienstverlening tijdelijk aantasten.

U bent bijvoorbeeld gewend dat onze bezorgchauffeurs de producten bij uw organisatie op de gewenste plek neerzetten. Dit is met ingang van 16 maart 2020 niet meer mogelijk. De chauffeur brengt de goederen door de deur, maar niet verder. Wij verwachten dat een van uw medewerkers de goederen bij de deur controleert en, na akkoord, zal onze chauffeur zelf de bon ondertekenen.

Voor onze installatie- en servicemonteurs geldt dat fysiek contact met klanten wordt vermeden en dat tijdens het servicebezoek, contact met medewerkers van onze klanten, moet worden voorkomen. Ook worden preventieve maatregelen getroffen om de kans op besmetting en/of verspreiding van het virus te voorkomen. Hierdoor kunnen de gemaakte afspraken op dit moment nog gewoon doorgaan.

Overige voorzorgsmaatregelen
1. Onze medewerkers zijn gewezen op de adviezen van het RIVM: regelmatig handen wassen, hoesten en niezen in de binnenkant van de elleboog en het eenmalig gebruik van papieren zakdoekjes.
2. Chauffeurs en monteurs vermijden zoveel mogelijk fysiek contact met klanten en gebruiken desinfecterende- en reinigingsmiddelen in de auto en op locatie.
3. Op onze kantoorlocaties is een desinfectiemiddel voor personeel en bezoekers beschikbaar en worden aanvullend extra schoonmaakwerkzaamheden verricht met desinfecterende middelen.
4. Verkopers en adviseurs werken vanaf kantoor en /of thuislocatie.
5. Afspraken van vertegenwoordigers bij klanten vinden uitsluitend doorgang indien deze strikt noodzakelijk zijn, zowel op alsook externe locaties.
6. Bezoek aan onze kantoorlocaties is alleen gewenst als dit noodzakelijk is
7. Er is een aangescherpte procedure van toepassing aan de inname en uitgifte van ons magazijn met pakket- en/of koeriersdiensten.

Met deze maatregelen verwachten wij u, ondanks de coronacrisis, toch zoveel mogelijk van dienst te kunnen zijn zonder u of anderen in gevaar te brengen. Wij vertrouwen erop dat u begrip kunt opbrengen voor deze maatregelen.

Overwijk Koffiesystemen
Gorredijk – Bunnik
Luitzen Overwijk (alg. dir)