Thee

Home » Thee

Thee producten

Naast kwaliteits koffiemelanges hoort ook een thee assortiment van hoge kwaliteit.
Café Salento biedt een ruime keuze uit thee producten van hoge kwaliteit in een ruim assortiment thee met Fairtrade en BIO label.

tea of life

Tea of Life Thee assortiment

Het gehele Tea of Life thee assortiment is 100% Fairtrade gecertificeerd.

Naast Fairtrade is een deel van ons assortiment ook biologisch gecertificeerd. Dit houdt in dat bij de productie zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met het milieu; respect voor de natuur en de natuurlijke kringlopen staan centraal. Het controle-orgaan SKAL controleert middels audits of alle voorschriften worden nageleefd.

Naast onze Fairtrade en biologische bijdrage doen we onze uiterste best om onze producten steeds duurzamer te maken bijvoorbeeld door het gebruik van FSC-karton, het verminderen van verpakkingsmateriaal zoals folie en het gebruik van biologisch afbreekbare materialen.

Met het Tea of Life thee assortiment beantwoorden wij de groeiende vraag naar duurzame producten. Een uitgebalanceerd Fairtrade en biologisch assortiment van smaken in elegant vormgegeven doosjes. Bijzondere eigenschappen van het assortiment zijn de pure en eerlijke kwaliteiten direct van de thee plantages in Sri Lanka, die na de pluk meteen vers verpakt worden. De verschillende soorten thee zijn volledig herleidbaar naar de bron.

fairtrade

Fairtrade thee geproduceerd bij de bron

Tea of Life produceert in Sri Lanka met lokale arbeiders. De theeplantages in oorsprong liggen op zo’n 1.500 meter hoogte in ideale klimatologische omstandigheden. Bij het plukken met de hand worden alleen de bovenste twee blaadjes en een knop geplukt. Dit geeft de beste thee.

Master blender Inra Esram ziet er op toe dat alleen de beste kwaliteiten verwerkt worden in de Tea of Life producten.

Thee assortiment

Thee assortiment

Een compleet assortiment bestaande uit 28 heerlijke smaken verpakt in een klassiek stijlvol doosje. Daarnaast zijn er grootverpakkingen beschikbaar in een handige displaydoos en diverse presentatiedozen.

 • 100% fairtrade gecertificeerde thee
 • Papieren heatseal enveloppen voor behoud van de versheid van de thee
 • Afscheurbaar deksel voor makkelijk gebruik in een dispenser

 • Natuurlijke ingrediënten

 • Uitgebreide smaak keus

 • Geen folie gebruikt om de individuele doosjes

 • Handig verpakt per 4 doosjes

 • Seizoens blends beschikbaar

Thee smaken

Thee in alle smaken

Het Tea of Life assortiment omvat zowel Fairtrade als ook Fairtrade biologische thee melanges.

Diverse smaken en variaties voor elk wat wils.
Maar altijd verantwoord en duurzaam.

Duurzame thee producten

Duurzame thee producten

Tea of Life beantwoordt de groeiende vraag naar duurzame producten. Een uitgebalanceerd fairtrade en biologisch assortiment van smaken in elegant vormgegeven doosjes. Bijzondere eigenschappen van het assortiment zijn de pure en eerlijke kwaliteiten direct van de plantages in Sri Lanka, die na de pluk meteen vers verpakt worden. De verschillende soorten thee zijn herleidbaar naar de bron.

Enveloppen Fairtrade Biologisch

Enveloppen Fairtrade Biologisch

Naast de ‘gewone’Fairtrade thee leveren wij ook biologisch geteelde theemelanges. Pure Fairtrade biologische smaken. Traditionele smaken zoals Earl Grey en Engelse melange gecombineerd met trendy smaken zoals citroen/gember infusie en witte thee cranberry.

Dit maakt het assortiment uniek:

 • 100% fairtrade en biologisch gecertificeerde thee
 • 100% natuurlijke ingrediënten
 • Papieren heatseal enveloppen voor behoud van de versheid van de thee
 • Theezakjes zonder nietjes
 • Afscheurbaar deksel voor makkelijk gebruik in een dispenser
 • Geen folie
presenteren van thee

Thee presenteren

Om de Tea of Life assortiment te ondersteunen zijn er verschillende producten beschikbaar voor een mooie thee-presentatie: houten en bamboe theekisten, dubbelwandige glazen, schotels en handige dispensers die met sterke magneten aan een koffiemachine kunnen worden bevestigd.

Download gratis brochure

Benieuwd naar onze machines en koffiesoorten? Zie in één oogopslag waar wij uw bedrijf mee kunnen helpen. Vul de gegevens in en ontvang de informatiebrochure direct in uw inbox.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*