Operating projecten

Naast de gangbare dienstverlening van plaatsing, levering en onderhoud van koffie en koffieapparatuur, treedt Overwijk Koffiesystemen ook op als operator bij grote projecten. Overwijk heeft inmiddels een behoorlijke ervaring opgebouwd en levert hierin een hoog niveau van dienstverlening.

Bij de start van een nieuw operatingproject worden de juiste mensen als operators gezocht en gescreend die woonachtig zijn in de regio van het project. Inmiddels put Overwijk uit een reeds opgeleid personeelsbestand van operators. Indien nieuw personeel moet worden aangenomen, zullen deze een interne training ondergaan om alle ins en outs van de automaat te leren. Elke eerstelijns storing die de operator kan oplossen, komt ten goede aan de beschikbaarheid van de automaat en de tevredenheid van de klant.

Vervolgens wordt voor het project een speciaal webportaal ontwikkeld waarin de klant de meldingen aan een automaat kan doorgeven. Deze melding wordt direct per SMS naar de dienstdoende operator gestuurd die onmiddellijk de melding opneemt en verwerkt. Deze verwerking gebeurt online. De status van de melding blijft dus zichtbaar in het portaal. Hiermee kunnen meldingen worden gevolgd en kunnen overzichten naar wens worden uitgedraaid.

Naast melding voor beschikbaarheid, kunnen tellerstanden ook worden bijgehouden en verwerkt in het portaal. Hiermee wordt inzichtelijk welke producten meer en/of minder worden verbruikt. Bestellingen kunnen hierop worden afgestemd.

Bestellingen worden geplaatst via het webportaal. Hiermee kunnen koppelingen worden gemaakt met automaatnummers, waarbij de mogelijkheid bestaat om de eisen van inkoop mee te nemen in de bestelling. Hierbij kunt u denken aan inkoopnummers, bestellimieten, inlogprocedures voor machtiging van juiste personen voor bestellen, etc.De koppeling kan gemaakt worden met het boekhoudsysteem van de klant. De ontwikkelingen van deze portalen doet Overwijk in eigen beheer. Hiermee bieden we het voordeel dat elk portaal naar de wensen van de klant kan worden afgestemd.