Stack-Up!

Koffiebekers met een retourticket
Café Salento denkt graag met u mee over duurzaamheid. Met het Stack-Up! inzamelsysteem introduceren we een koffiebeker met een retourticket. We nemen gebruikte koffiebekers weer in om ze te laten verwerken tot printpapier, toiletpapier of bijvoorbeeld keukenrol. Zo krijgen uw koffiebekers nog een leven.

Naast bekers en retourdozen kunt u ook opvangcontainers en losse afvalzakken bestellen. En wilt u het helemaal goed doen? Gebruik dan ook onze papieren roersticks. Die zijn net als de kartonnen Stack-Up! bekers te recyclen en kunnen dus tegelijk ingezameld worden.

Stack-Up! in drie stappen
1. Bestel één of meerdere dozen Stack-Up! koffiebekers à 2.500 stuks. De bekers worden in een speciale retourdoos geleverd.

2. Gebruikte koffiebekers en papieren roersticks stapelt u eenvoudig in een verzamelcontainer. Daarvan zijn verschillende modellen beschikbaar.

3. In de retourdozen vindt u afvalzakken waarin u gebruikte bekers en papieren roersticks verzameld. De afvalzakken gaan terug in de retourdoos. U hoeft alleen de doos maar aan te melden met de QR-code op de doos of via de Café Salento website. Wij zorgen dat de doos opgehaald wordt door Post NL. Kortom, we maken recyclen voor u zo gemakkelijk mogelijk.