Z

30 jaar ervaring

Z

Familiebedrijf

Z

EIGEN BEZORGDIENST

Z

TECHNISCHE SERVICE

Home » Koffieautomaten » Koffieautomaten Leasen

Een koffieautomaat leasen bij Café Salento 

Bij Café Salento is het mogelijk om een koffieautomaat te leasen. Wij kennen twee mogelijkheden die wij hier verder aan u uitleggen: financial lease en full operational lease. Zo is er altijd een lease mogelijkheid die bij u past.

ESPRESSO KOFFIE

Iedere dag Barista kwaliteit

VERSE KOFFIEBONEN
ALLE KOFFIEVARIATIES
ELKE KOP VERS GEZET

Freshbrew

Smaakvol en vers gezet

GEMALEN KOFFIE
VEEL KOFFIEVARIATIES
KOP VOOR KOP VERS GEZET

INSTANT

snelheid en gemak

SUPERSNEL
MINIMAAL ONDERHOUD
ENORME UURCAPACITEIT

Koffiemachine keuzehulp

De smaak van thuis

VOOR GROTE GROEPEN
GEMAK
SMAAKVOL

Een koffieautomaat leasen met financial lease

Financial lease is simpel gezegd een vorm van huurkoop. Gedurende de leaseperiode wordt de koffieautomaat in termijnen afbetaald. Deze termijnen worden van te voren, samen met u, bepaald. De leasemaatschappij is eigenaar van de koffieautomaat totdat deze is afbetaalt. U bent met deze lease methode echter wel economische eigenaar van de automaat.

Wanneer het leasecontract is afgelopen en u aan alle termijnen heeft voldaan, bent u eigenaar van de koffieautomaat!

Wat is er inbegrepen bij financial lease?

Bij het financial leasecontract zijn een aantal kosten inbegrepen. Zo zijn de rentekosten opgenomen in de overeenkomst. Evenals de afschrijving van de koffieautomaat.

Wat is er niet inbegrepen bij financial lease?

Er zijn een aantal kosten niet inbegrepen bij financial lease. De onderhoudskosten, zoals de jaarlijkse onderhoudsbeurt, vallen niet onder de overeenkomst. Ook zijn de eventuele reparatiekosten voor eigen rekening. Dit kunnen voorrijkosten, arbeidsloon en de kosten voor vervangende onderdelen zijn. Voor deze kosten wordt een apart onderhoudsovereenkomst afgesloten.

koffieautomaat leasen
koffieautomaat huren


Een koffieautomaat van Café Salento
Met een koffieautomaat van Café Salento bent u verzekerd van een koffieautomaat met een hoog gebruiksgemak. Tevens bieden wij veel variatie in koffiespecialiteiten en zijn onze apparaten onderhoudsvriendelijk dankzij de moderne technologie van onze apparaten. Naast onze automaten kunt u ook bij ons terecht voor diverse producten zoals koffie, disposables en compleet assortiment.

De koffieautomaten van Café Salento zijn verkrijgbaar in diverse varianten. Kiest u voor de Espresso koffie. Barista kwaliteit met heerlijke versgemalen bonen. Een smaakvolle kop koffie met Freshbrew. Of toch liever het gemak van onze Instant automaten, een supersnelle koffieautomaat met minimaal onderhoud.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over de koffieautomaten van Café Salento? Vraag onze brochure aan of neem contact met ons op en we zijn u graag van dienst! En afspraak maken om een van onze showrooms te bezoeken behoort ook tot de opties. Hier heeft u de mogelijkheid om de koffieautomaten te zien en de koffie te proeven.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze koffieautomaten?

Informatie brochure

In onze brochure leest u meer over ons bedrijf, onze machines en onze koffiesoorten

Voor meer informatie neem contact op!

 

Na het versturen nemen wij zo snel mogelijk contact met u op