Verified Carbon Standard (VCS) en de Gold Standard

Home » Duurzaamheid » Verified Carbon Standard (VCS) en de Gold Standard

Fair-Climate Fund

Klimaatverandering is een van de grootste uitdagingen van dit moment: temperaturen stijgen en we krijgen steeds vaker te maken met onvoorspelbare regenval, overstromingen en extreme droogte. Met alle gevolgen van dien: mislukte oogsten, voedseltekorten en aantasting van onze ecosystemen. Klimaatverandering treft ons allemaal, maar mensen in ontwikkelingslanden zijn veel kwetsbaarder voor de gevolgen ervan.

Fair-Climate Fund maakt projecten mogelijk die CO₂-uitstoot reduceren en daarnaast een betere toekomst geven aan mensen in ontwikkelingslanden. Dit doen wij door te investeren in klimaatprojecten in ontwikkelingslanden met een focus op schonere kookoplossingen en het planten van bomen volgens eerlijke uitgangspunten. Met de CO₂-credits die deze projecten genereren, betalen lokale huishoudens hun investering terug.

CO2-reductie

Fair-Climate Fund maakt projecten mogelijk die CO₂-uitstoot reduceren en daarnaast een betere toekomst geven aan mensen in ontwikkelingslanden. Dit doen wij door te investeren in klimaatprojecten in ontwikkelingslanden met een focus op schonere kookoplossingen en het planten van bomen volgens eerlijke uitgangspunten.
Met de CO₂-credits die deze projecten genereren, betalen lokale huishoudens hun investering terug.

Ons assortiment

Ons assortiment duurzame koffie melanges breidt steeds verder uit, want ons doel is alle koffiemelanges gecertificeerd aan te kunnen bieden. Op dit moment kunnen wij vier volledig gecertificeerde FreshBrew, zes Bonen en vier Instant koffiemelanges leveren.

FreshBrew koffie
Café Salento 100% FairTrade
Café Salento Marquise FairTrade
Café Salento Monte Orte RFA-UTZ
Café Salento Honesto RFA-UTZ

Bonen koffie
Café Salento Esperanza RFA-UTZ
Café Salento Altura FairTrade
Café Salento Excelso RFA-UTZ
Café Salento Supremo FairTrade
Café Intencion FairTrade
Café Salento BioVerde

Instant koffie
Cafe Salento Instant 100% FairTrade
Cafe Salento Instant Pacamara RFA-UTZ
Cafe Salento Instant Casa RFA-UTZ
Cafe Salento Instant FairTrade BIO

Download gratis brochure

Benieuwd naar onze machines en koffiesoorten? Zie in één oogopslag waar wij uw bedrijf mee kunnen helpen. Vul de gegevens in en ontvang de informatiebrochure direct in uw inbox.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*