AVG – nieuwe Europese privacywetgeving

 

Vanaf 25 mei 2018 treedt de wet AVG (= nieuwe Europese privacywetgeving) in werking. Dat is de nieuwe privacywetgeving om de persoonsgegevens van Europese burgers te beschermen. Omdat wij als Overwijk Koffiesystemen de bescherming van uw persoonlijke gegevens ook belangrijk vinden, leggen we graag uit wat dit voor u betekent.

Er verandert fundamenteel niets aan de wijze waarop wij met uw gegevens omgaan, dat deden we altijd al zorgvuldig en netjes zoals u dat van ons gewend bent. We gebruiken uw persoonsgegevens dan ook uitsluitend voor de volgende doeleinden:

– Het beheren van de commerciële relatie tussen u als (potentiële) klant of toeleverancier en ons als leverancier van koffie apparatuur en producten en ingrediënten.
– Het uitbouwen van ons productaanbod en onze service en u hiervan op de hoogte houden.
– Het verzenden van informatie over de volledige afhandeling van offerteaanvragen en/of bestellingen.

Uw gegevens delen wij met onze medewerkers, die ze nodig hebben om de taken die hen zijn toevertrouwd te vervullen en zoals ze zijn gedefinieerd in het arbeidsreglement en/ of hun functiebeschrijving.

Onze privacy verklaring vindt u op onze site terug. Door na vandaag 24 mei 2018 gebruik te blijven maken van onze diensten, bevestigt u onze nieuwe privacy verklaring en gaat u akkoord met deze vernieuwde regels.

Heeft u vragen hierover? Of wilt u uw gegevens aanpassen voor het ontvangen van informatie e-mails van ons? Wij helpen u hier graag bij.
U kunt daarvoor contact opnemen met de afdeling binnendienst, dit kan telefonisch naar 0513 46 50 50 of per mail naar binnendienst@overwijk.nl.

OVERWIJK KOFFIESYSTEMEN
Luitzen Overwijk (alg.directeur)

  • CO2 Neutrale koffiemelanges
  • FairTrade Gold standard
  • Biologische koffiemelanges
  • FairClimateFund
  • Recyclebare verpakking
  • UTZ & RainForest