Salento Edge Espresso

De voorraadcapaciteit van de EDGE zorgt dat u minder vaak hoeft bij te vullen. Het gepatenteerd CoEx zetsysteem is in één handgreep geheel uitneembaar, daardoor eenvoudig te reinigen en dus zeer onderhoudsvriendelijk in het dagelijkse gebruik. Voor de vergaderservice kan de EDGE Espresso worden uitgevoerd met instantkoffie waarmee u binnen 1 minuut een volle kan koffie serveert. De EDGE is de meest verantwoorde keus voor koffiedrinkers die zeer hoge eisen stellen aan kwaliteit, betrouwbaarheid en lekkerste koffiespecialiteiten.

Koffie, Cappuccino of andere koffiespecialiteiten lekker en snel bereid van de fijnste koffiebonen. De Salento EDGE espresso staat voor kwaliteit, energiezuinig, modern vormgegeven, van Nederlands fabricaat en is volledig uitgerust met de allernieuwste technologie. De EDGE levert snel en stil een grote variatie koffiespecialiteiten van de hoogste kwaliteit. Koffiebonen worden versgemalen en op efficiënte wijze onder druk gezet voor de lekkerste koffie. Het grote 10,4 inch fullcolor HR-display is intuïtief, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen.

Sterke koffie of minder sterk? Meer of minder melk & suiker? U bepaalt zelf de juiste smaak! Gescheiden heet water uitgifte voorthee of soep eventueel uitgerust met gekoeld water. Beker, kop of mok het is allemaal mogelijk.

Afmetingen automaat 102 H x 36,5 B x 42 D
Afmetingen onderkast 85 H x 36,5 B x 42 D
Aansluitwaarden: 230V / 50/60 Hz / 16Amp / 2300W
Gewicht EDGE 1 45 kg
Gewicht EDGE 2 55 kg

OPTIONEEL
• Dubbele molen
• Bijpassende onderkast
• Residu doorvoer naar onderkast
• Koudwater module (onderkast)
• Betaalsysteem (MDB)
• ConnectMe (Online access)
• USB upload
• Wi-Fi / LAN

EDGE espresso 1 Bonen canister 2 Bonen canister
Koffie
x
x
Espresso
x
x
Cappuccino
x
x
Café au Lait
x
x
Wiener Melange
x
x
EspressoChoc
x
x
Chocolademelk
x
x
Chocolade
x
x
Suiker/melk
x
Heet water
x
x
Koud water (*)
Kanfunctie
x
x
Contact Form Shortcode Error: Using shorcode attributes requires the PHP sessions setting to be enabled on the Advanced tab in form settings.